Onze behandelingen

Gelaatsverzorgingen

Ware genietmomenten, die voor uw schoonheid gecreëerd zijn. Een unieke belevenis, een buitengewone ondekkingsreis voor alle huidtypen. Bij alle gelaatsverzorgingen zijn epilaties indien nodig inbegrepen.

Meer info

Chemische peelings

Een  chemische peeling bestaat uit een gecontroleerde, agressieve behandeling van de huid met behulp van een chemisch zuur op het huidoppervlak, aangepast aan het type en de eigenschappen ervan. Het wordt gebruikt om de huid te exfoliëren en de oude, beschadigde en/of dode cellen los te maken. Die worden vervangen door een nieuwe , geregenereerde huid, die glad en zacht is en minder imperfecties en rimpels heeft.

Meer info

Maquillage

Een profesionele maquillage voor elke gelegenheid. Wenst u meer tips over maquillage, dan kunt u ook steeds terecht voor een infosessie waarbij alle stappen zorgvuldig worden uitgelegd en gedemonstreerd.

Meer info

Permanente make-up

Een perfecte make-up gedurende 2 tot 5 jaar.
Voor mensen van elke leeftijd, die allergisch zijn voor traditionele cosmetica,
veel sport beoefenen, een bril dragen, zelf moeilijk make-up kunnen aanbrengen
of een zo natuurlijk mogelijk make-up wensen.

Meer info

Laserontharingen

De veiligste, meest permanente ontharing toegepast door paramedisch personeel.

Meer info

Lash Lift

Lash Lift is een alternatief voor iedereen die geen extensions wil dragen. Wanneer je een meer natuurlijke look wilt, is onze Lash Lift de geschikte behandeling. Jouw wimpers worden gelift waardoor ze langer en voller lijken, ze worden gekleurd. Ten slotte krijgen je wimpers nog een Lash Botox behandeling. Dit vitamine serum is inbegrepen in onze behandeling.  Het resultaat blijft 6 tot 8 weken.

Meer info